Робота. Зарплата. Пенсії Автор: RomanK Друкувати

5 актуальних вакансій на віддалену роботу

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: робота

    Вакансії з віддаленим форматом зайнятості.

    2685_5d03ac6782765.jpg (35.65 Kb)

    Technical Support Engineer в Uklon (Київ). Для досягнення результатів кандидатам знадобляться: гарні знання мови SQL, практичний досвід використання основних операторів; досвід роботи з однією із баз даних: MS SQL, PostgreSQL, MongoDM; вміння структурно та зрозуміло вести діалог в письмовому та телефонному режимах; розуміння різниці між протоколами HTTP і HTTPS, знання основних HTTP-запитів; аналітичне мислення, здатність швидко виявити технічну проблему та ідентифікувати наступні кроки для її виправлення.

    Умови: 12-годинні нічні зміни (21.00-9.00), декілька змін в місяць (з 9.00 до 21.00) у вихідні та святкові дні, 15 днів вихідних на місяць; віддалена робота.

    Графічний асистент (студент) у Mindy Teams (Миколаїв). Очікування від претендентів: володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача (вимог до знання графічних редакторів немає); уважність та посидючість; бажання навчатися та розвиватися.

    Пропонується: оплата з прив’язкою до $, а для найкращих працівників передбачені бонуси; можливість поєднувати роботу з навчанням; перспективи професійного розвитку, можливість стати тімлідом команди.

    Копірайтер, рерайтер у Greative Mind (Київ). Міжнародний медіа-продакшн відкриває вакансію для віддаленої роботи та пропонує зарплату у розмірі 20 000 грн/міс. Роботодавець зацікавлений у залученні фахівця, який любить копірайтерську та рерайтерську роботу; з півслова розуміє поставлене завдання; любить дивитися серіали, надихається ними.

    Пропонується: старт кар’єри в медіа; навчання та підтримка дружного колективу; можливість працювати віддалено; графік: вт-сб, вихідні: нд та пн.

    Технічний редактор, коректор в Urban Business Academies (Київ). Побажання до кандидатів: грамотність (відмінне знання англійської та російської мови); вища філологічна або лінгвістична освіта; уважність, акуратність, організованість; навички командної роботи.

    Умови: робота дистанційно або в офісі; важливо – бажано приїжджати один раз на місяць в офіс на збори в м. Київ; пропонується цікава робота з можливостями професійної та творчої реалізації; внутрішнє навчання, підтримка та допомога фахівців; офіційне оформлення; комфортний вступ на посаду; зарплата на випробувальний термін (1 місяць) – 12 000 грн, 15 000 – з другого місяця.

    Викладач англійської мови в EnglishDom (Маріуполь). Ідеальний викладач: добре знає і любить англійську мову на рівні Upper-Intermediate і вище; має досвід викладання/репетиторства – від 1 року і вище; постійно розвивається та прокачує свої скіли; прагне навчити та привести студента до результату.

    Гарантується: гідний рівень доходу, система бонусів; стабільне завантаження; гнучкий графік роботи (повна/часткова зайнятість, ранок/вечір, будні/вихідні); віддалена робота (Skype); інтерактивний підручник – розроблені аудіо-, відеопрограми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин; підтримка особистого куратора та менеджера з адаптації; тренінги, вебінари та обмін досвідом з викладачами Східної Європи та native speakers; спілкування в community з 500+ вчителів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми