Суспільство Автор: RomanK Друкувати

8 мільйонів українців виїхали на заробітки за роки незалежності

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: суспільство

    За роки незалежності Україна втратила десять мільйонів населення, і це лише офіційна статистика, тому що, за найскромнішими підрахунками, за кордон виїхало вісім.

    2005_narada.jpg (39.39 Kb)

    Щодня збирають валізи за кордон 73 українця.

    За всю історію незалежності України країну в пошуках заробітку залишили 8 мільйонів осіб.

    З цього числа трудових мігрантів – половина поповнила населення Росії. По 1,2 млн – працює в Канаді та Польщі, 940 тисяч – у США, 500 тисяч – в Бразилії.

    В Італії проживає 231 тисяча українців, а в Німеччині – 230 тисяч.

    Кількість емігрантів щорічно збільшується в геометричній прогресії, однак офіційної статистики не існує.

    Про масштаби може свідчити хіба що зняття з реєстрації за місцем проживання, коли продаєш нерухомість і сідаєш на літак.

    У 2016 році таких було 6,5 тисяч українців, в минулому році їх кількість збільшилася майже в чотири рази – до 22 тисяч. Але є й неофіційні цифри.

    У 2017 році Україну покинули більше мільйона осіб. Ще 100 тисяч щомісяця перетинає кордон на роботу. Найбільше українців працює в Польщі – 506,5 тисячі, Росію вибрали 342,4 тисячі українців.

    За перші два роки після анексії українських територій громадянство Росії здобули 300 тисяч українців, і це без урахування Криму.

    В Італії – 147,7 тисяч і Чехії -150 тисяч українців. Ще 200 тисяч працює в Чехії з польськими візами. Але у цю статистику не увійшли біженці, які покинули територію Донбасу і попрямували у ворожу країну. Додамо до цієї математики не менше 100 тисяч угорських паспортів, які отримали жителі Закарпаття, не покидаючи власних будинків.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми