Суспільство, Робота. Зарплата. Пенсії Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

5 порад, як не помилитись під час пошуку роботи

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: робота, пошук роботи

    Якщо ви вважаєте, що розгляд усіх варіантів працевлаштування і згода на будь-які умови допоможе вам швидко працевшлаштуватися? Не поспішайте з висновками.

    poshrab.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українці працюють на сезонних роботах

    Перш ніж витрачати свій час на пропозиції роботи , які вас не сильно влаштовують , оцініть можливі негативні наслідки такого рішення.

    " Бізнес " підготував 5 причин, чому шукати роботу за принципом "готовий на все" - не найкраща ідея.

    Розпач не приваблює роботодавців

    У компанії хочуть, щоб співробітники відчували себе комфортно на своїх місцях. Тільки тоді співробітники будуть добре виконувати свою роботу і будуть допомагати компанії домагатися своїх цілей. Тому, якщо ви готові влаштуватися на якусь роботу від безвиході і готові прийняти всі умови всупереч своїм бажанням і кваліфікації, то це не означає, що шансів у вас буде більше. Адже роботодавець зможе купити ваш час, але не якість роботи, а йому потрібно - друге.

    Невідповідні заявки навряд чи будуть розглянуті

    Коли кількість є пріоритетнішою, ніж якість, підсумковий результат завжди буде страждати. Загальне резюме, яке відповідає роботі на будь-якій посаді, навряд чи приверне роботодавця, так само, як і резюме, яке не відповідає вакансії.

    Ваша заявка повинна бути цільовою і відповідати на питання: "Чому варто найняти саме вас". Роботодавець зверне увагу на досвід , відповідні навички та стаж, а не на зворотне. Тому ваші старання по розсилці резюме на всі можливі вакансії швидше тільки віднімуть час, ніж принесуть результат.

    Марна трата часу не дає використовувати його з користю

    У всіх шукачів роботи є певна кількість часу, який вони витрачають щодня на пошук роботи. І чим більше його витрачати на масову розсилку резюме і ходіння на безперспективні співбесіди, тим менше його залишається на щось корисне.

    Підшукайте цікавлять вас компанії, ретельно вивчіть їх пропозиції та вимоги, підтягніть свої слабкі місця, відвідайте пару корисних тренінгів, прочитайте кілька корисних книг, удоскональте своє резюме.

    Відсутність впевненості в вас

    Не тільки роботодавець буде не впевнений у вас - в тому, що ви впораєтеся з покладеними обов'язками. Пошук роботи за допомогою кола спілкування буває досить ефективним. Але якщо ви скажіть своїм знайомим, що шукаєте "хоч яку-небудь" роботу, як їм рекомендувати вас іншим?

    Примарна надія

    І нарешті врахуйте, чим більше ви будете витрачати сил на пошуки непотрібної вам роботи, тим більше вам буде здаватися, що результат ось-ось буде. Тим паче, вас може очікувати марна надія, що не здійсниться і змусить просто опустити руки. Тому краще витрачати час більш раціонально, удосконалюватися і досягати більш високих цілей.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми