Суспільство Автор: юсамусенко Друкувати

Створено сайт для допомоги євроактивістам

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: євромайдан

    Громадські активісти створили сайт, на якому можна запитати або запропонувати допомогу для демонстрантів, сповістити про надзвичайні ситуації та розшукати заарештованих та поранених.

    Про це на своїй сторінці у Facebook інформує громадський активіст Ігор Скляревський.

    "Люди, які вийшли на вулиці, потребують тепла, їжі, притулку на ніч. Сьогодні багато хто з нас ніс їжу, одяг, гроші на Михайлівську, але ми не знали, що конкретно потрібно, в якій кількості і де саме. Цього не знали навіть люди, які роздавали цю допомогу. В результаті чогось не вистачає, а щось втрачається через надлишки та неможливість належним чином зберігти. Так не має бути", – наголошує Скляревський.

    Цитуємо:

    - Ми створили http://galas.org.ua — сайт, на якому можна запитати або запропонувати допомогу для протестувальників, сповістити про надзвичайні ситуаціі та розшукати заарештованих та/чи поранених.
    Тут буде сконцентровано всю інформацію як про потреби протестувальників, так і про ваші пропозиції допомоги. Запити про потреби і пропозиції допомоги можна надіслати через сайт http://galas.org.ua (він же: http://galas.crowdmap.com).
    Також можна додати запити чи пропозиції допомоги на мейл: galasukraine@gmail.com
    В ручному режимі будемо модерувати і додавати на сайт.
    Запити будемо перевіряти, тому вказуйте свої мейли, телефони, якомога більше інформації про себе.
    Також стежити за сайтом та додавати запити/пропозиції можна через мобільні додатки для iPhone — Ushahidi (http://download.ushahidi.com/track_download.php?download=ios) та Android (http://download.ushahidi.com/track_download.php?download=android)
    В мобільних додатках шукайте карту "Галас", URL: https://galas.crowdmap.com
    Зараз ми працюємо над тим, щоб дати можливість додавати запити через СМС та хештег у твіттері ‪#‎galasua‬.
    Час оговтатись від шоку і швидко підготуватися до протистояння. Можливо, воно буде тривалим, і точно не буде легким. Воно потребує мобілізації, ресурсів, порядку, розуму і раціональності. Люди, які вийшли на вулиці, потребують тепла, їжі, притулку на ніч. Сьогодні багато хто з нас ніс їжу, одяг, гроші на Михайлівську, але ми не знали, що конкретно потрібно, в якій кількості, і де саме. Цього не знали навіть люди, які роздавали цю допомогу. В результаті чогось не вистачає, а щось втрачається через надлишки та неможливість належним чином зберігти. Так не має бути. Ще раз: http://galas.org.ua — поширюте, наповнюйте! До роботи!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми