Суспільство Автор: profi Друкувати

ТОП-10 найкращих міст світу для гурманів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: міста світу, гурмани, їжа

    Гурманам, які обожнюють подорожі, цікаво буде дізнатися про міста світу, які славляться найкращою кухнею.

    522313764_5a8b7a7a2c_o.jpg

    Як стверджує видання "UBR", цей рейтинг виглядає так:

    1. У Нью-Йорку давно вже змішалися безліч гастрономічних культур. Всього в місті близько 10000 закладів, де можна смачно поїсти. І в кожному з них вам запропонують свою "коронна страва".

    2. Ліон - це місто найвишуканіших французьких вин і кулінарних страв. Приготування їжі тут зведено в ранг мистецтва.

    3. Токіо - рай для любителів екзотичної кухні і рибних страв. Щодня тут продається п'ять мільйонів фунтів риби. Більша її частина служить для приготування суші.

    4. Барселона приємно здивує вас стравами каталонської кухні. Тут знаходяться "Boqueria" і "Санта Катерина". Це великі продовольчі ринки, які були визнані найкращими в світі.

    5. Сан - Себастьян - це місто, де до приготування їжі ставляться дуже серйозно. З ранку тут краще відвідати місцевий продовольчий ринок "La Brecha", а ввечері повечеряти в затишному ресторанчику, дегустуючи місцеві вина.

    6. Кухня Парижу така ж вишукана, як і саме місто. Подорожуючи по французькій столиці, обов'язково покуштуйте жаб'ячі лапки, суп із цибулі і не забудьте відвідати місцеві кондитерські.

    7. Ресторанний бізнес Лондона один з найрозвиненіших і процвітаючих у всьому світі. Тут живуть і творять такі "гуру кулінарії" як Гордон Ремсі і Джеймі Олівер.

    8. У Копенгагені знаходиться дуже відомий ресторан "Нома". Він входить до десятки кращих світових закладів подібного типу. Але навіть у найменшому кафе тут вам запропонують вишукані і дуже смачні страви.

    9. Кухня Бангкоку дивує туристів несподіванкою і різноманітністю смаків. В одній стравіі тут можуть поєднуватися кислий, солодкий, солоний і пряний смак.

    10. Сан-Паулу давно славиться на весь світ своїми гострими стравами національної кухні. Але в результаті масових міграцій, початок яких довелося на 1800 рік, тут відбулося повне змішання кулінарних стилів. Тому місто зможе вас здивувати різноманітністю шикарних страв з незабутнім смаком.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми