IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Канадці починають судову тяганину за чохли iPhone

  • Джерело: bigmir.net.  → Ключові теги: iPhone, BlackBerry

    Канадська компанія-виробник смартфонів BlackBerry подала до суду на компанію Typo Products LLC, яка виробляє чохли для смартфонів iPhone. Про це повідомляє Associated Press.

    taipo.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З BlackBerry "втекло" троє топ-менеджерів

    У BlackBerry стверджують, що при розробці чохлів Typo Keyboard, оснащених QWERTY -клавіатурою, компанія Typo Products нелегально використовувала технологію і дизайн смартфонів BlackBerry.

    Подавачі позову сподіваються домогтися судової заборони на виробництво чохлів Typo Keyboard без отримання компанією Typo Products спеціального дозволу від BlackBerry.

    У Typo Products поки ніяк не прокоментували подачу позову.

    Компанію Typo Products заснував разом з партнером популярний в США провідний музичного телешоу American Idol Райан Сікрест (Ryan Seacrest). У фірму вкладено понад мільйон доларів. Як заявляють засновники , в майбутньому обсяг інвестицій може бути доведений до п'яти мільйонів доларів і вище.

    Typo Keyboard являє собою чохол на задню панель останніх моделей iPhone ( iPhone 5 і iPhone 5S ) і складається з двох частин.

    У нижній частині знаходиться клавіатура, яка розміщується під екраном iPhone. Чохли Typo Keyboard мають надійти в продаж цього місяця за ціною 99 доларів. Зараз на сайті Typo Products доступний передзамовлення.

    iPhone, який випускається з 2007 року, ніколи не мав фізичної клавіатури. BlackBerry ж, навпаки, досі випускають класичні смарфони з QWERTY-клавіатурою. Продажі BlackBerry сильно впали в останні кілька років: компанія поступилася ринок Apple і виробникам телефонів на Android.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що власники Blackberry відмовилися продавати компанію



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми