IT технології та телекомунікації, Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Яка техніка вважається застарілою у 2014 році?

  • Джерело: ubr.ua.  → Ключові теги: сша, гаджети, смартфони

    За інформацією журнала MarketWatch в 2014 році значна частина товарів, які ще вчора вважалася вершиною споживчої технології - сьогодні не варто купувати, через їх застралість.

    stare.jpg

    У Топ-5 речей, які втратили свою цінність потрапили:

    1. Кабельне телебачення.

    Розквіт кабельного телебачення залишився в минулому. У США, наприклад, кількість передплатників кабельного телебачення стабільно знижується за рахунок відмови від послуги і переходу на більш дешеві інформаційні ресурси такі, як Hulu - веб-сайт і сервіс підписки, що пропонує доступ до потокового відео телевізійних шоу, фільмів, трейлерам та іншим міді від компаній NBC, Fox, ABC, TBS і Netflix NFLX - американська компанія, постачальник технологій для роботи з потоковим мультимедіа.

    2. Стаціонарні телефони.

    В Америці все менше використовують такий вид зв'язку, замінюючи його мобільними телефонами, Skype або FaceTime. Але варто відзначити, що ці послуги вимагають підключення до Інтернету. Після урагану Сенді, коли був пошкоджений Інтернет, багато американців залишилися без зв'язку.

    3. GPS пристрої.

    Необхідність в особистих навігаційних системах залишилася на колишньому рівні, але споживачі можуть отримати цю службу не купуючи окремий пристрій, а використовуючи додатки в смартфонах. Крім того, багато нових автомобілів поставляються з вже вбудованими навігаційними системами.
     
    4. DVD і Blu -Ray програвачі.

    Замість DVD і Blu-Ray програвачів споживачі все частіше використовують всі ті ж потокові відео-служби Інтернету за передплатою на базі Hulu і Netflix. Геймери можуть також використовувати свої консолі Xbox One і PlayStation4.

    5. Настільні та портативні комп'ютери.

    Стає все менше причин для покупки ПК з великими екранами. Планшети виконують ті ж функції - відтворення музики , обмін фотографіями , веб -серфінг. Звичайно , для графіки або роботи , коли потрібен великий екран , планшети не підходять.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми