Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

Subaru презентував кросовер Forester 2016

  • Джерело: automotoclub.info.  → Ключові теги: Subaru, Forester, авто, кросовери

    Американський підрозділ японської компанії Subaru USA офіційно анонсував старт продажів модернізованого компактного позашляховика Forester 2016 модельного року.

    2873_2016-subaru-forester.jpg (98.46 Kb)

    Оскільки автомобіль зовсім недавно оновився, всі зміни стосуються розширеного списку доступного обладнання. Так, модель отримала нову інформаційно-розважальну систему StarLink і безліч сучасних систем безпеки і допомоги водієві.

    Отже, модернізований компактний крос Subaru Forester 2016 модельного року може похвалитися наявністю просунутою системи SUBARU StarLink Safety & Security. Відразу скажемо, що в залежності від модифікації тандем системі може становити 6,2 - або 7,0-дюймовий дисплей. Нову систему безпеки отримує компактний позашляховик в комплектації Premium, Limited і Touring.

    Система StarLink Safety & Security оснащена функцією екстреної підтримки SOS Emergency Assistance, автоматизованого оповіщення про зіткнення Automatic Collision Notification, Maintenance Notifications, Monthly Vehicle Health Report і Diagnostic Alerts. Під усіма цими незрозумілими словами ховаються різні системи віддаленого контролю за технічним станом автомобіля.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З SsangYong зробили BMW X7

    Крім цього, модернізований позашляховик Subaru Forester 2016 модельного року може отримати пакет StarLink Safety Plus & Security Plus, який додає ряд функцій, включаючи контроль за викраденим транспортним засобом, віддалене блокування/розблокування і багато іншого. Загалом, американська версія популярного компактного автомобіля підвищеної прохідності отримала просунутий набір різних систем безпеки і допомоги водієві.

    Модернізований позашляховик Subaru Forester 2016 модельного року буде пропонуватися на північноамериканському ринку за стартовою ціною від 22 395 $. Автомобіль може використовувати 2,0-літровий чотирициліндровий двигун BOXER (250 к. с.) або 2,5-літровий чотирициліндровий двигун BOXER (170 к. с.). В парі з моторами може працювати 6-ступінчаста механічна коробка передач або безступінчата трансмісія Lineartronic CVT, які поєднуються з системою повного приводу Symmetrical All-Wheel Drive. Крім цього, Subaru Forester оснащується системою Hill Descent Control і X-Mode.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми