Транспорт та авто Автор: Ivasenko Друкувати

Як літати по Європі за 1 євро?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авіа, квитки, ціни, Україна, Wizzair

    Багато хто вважає, що авіаперельоти це прерогатива багатих людей, але насправді це доступно кожному.

    w5.jpg

    До вашої уваги п'ять європейських авіакомпаній. В деяких з них можна придбати білет за 1 євро.

    1. Ryanair

    Піонер європейських low-cost перевезень. Девіз компанії: "Скоро квитки стануть безкоштовними". Час від часу Ryanair дійсно роздає квитки даром.

    На жаль, в Україні Ryanair не літає. Найближчі до нас міста - польські Краків і Гданськ.

    2. EasyJet

    Головний конкурент Ryanair. Ціни в середньому на 20% вище. Втім, EasyJet, на відміну від Ryanair, літає в основні аеропорти (найчастіше), тому порівнювати тарифи не дуже коректно.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські авіалінії не літатимуть в Крим

    3. Air Berlin

    Найбільша бюджетна авіакомпанія Німеччини. Здійснює рейси в 85 міст світу (у тому числі популярні курорти Єгипту - Хургаду і Шарм-ель-Шейх).

    4. Air Baltic

    Латвійська національна авіакомпанія охоплює Європу, Скандинавію, Росію, СНД і Близький Схід. Прямі польоти виконуються зі столиць трьох Балтійських держав: Риги (Латвія), Вільнюса (Литва) і Таллінна (Естонія).

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіабілети в Україні стануть дешевшими

    5. Wizzair

    Wizzair стала першою low-cost авіакомпанією, що здійснює рейси з України до Європи. Зараз перевізник виконує рейси практично в усі країни Центральної та Східної Європи.

    Ціни на квитки - від 100 гривень. Наприклад, квиток Київ - Стокгольм можна купити всього за 198 гривень. Під час акцій можна знайти білети і за символічною вартістю - 48 гривень.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми