Транспорт та авто Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Топ-20 лідерів авторинку України

  • Джерело: liga.net.  → Ключові теги: авто, топ

    Новий лідер авторинку - Toyota. Вона продала 1574 автомобілів, це на 45,9% більше, ніж у жовтні.

    toi.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota - світовий лідер з автопродажів

    Ринкова частка японської компанії збільшилася з 7% до 10,5%.

    За словами віце-президента Віді Груп Артема Ткаченко, ривок компанії, яка продає не найдешевші автомобілі.Багато в чому обумовлений закупівлею великої партії автомобілів Toyota Prius в рамках тендеру МВС України, за гроші Кіотського протоколу. У листопаді поставили на реєстрацію 383 Prius.

    "Крім того, на збільшення продажів Toyota також вплинуло зростання продажів оновленого Prado. Це більше 23% в портфелі продажів, поставки Rav4 -25% і хороший рівень продажів нової Corolla - 24%", - говорить начальник відділу маркетингу Тойота Центр Київ Автосаміт на Столичному, Віталій Данилюк.

    На другу позицію в листопаді, опустився вітчизняний ЗАЗ, що втратив, у порівнянні з жовтнем, як в продажах, так і в частці ринку. Запорізький автозавод реалізував 1464 автомобіля, що на 9,7% менше жовтневого показника.

    Замикає трійку лідерів Geely, яка піднялася в рейтингу продажів на одну сходинку і витіснила з третього місця Hyundai. Так, китайський бренд реалізував в листопаді 1446 автомобілів, продемонструвавши приріст продажів до жовтня в 27,2%.

    Найбільший приріст продажів з першої двадцятки найбільш продаваних брендів показали BMW +55,6%, Toyota + 45,9% і Kia +37,6%.

    Лідерами по падінню в листопаді серед брендів увійшли до Топ-20 продажів стали японська Honda (-34,4%), корейський Hyundai (-33,9%) і Skoda (-27,9%)

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Toyota випускатиме "автомобілі майбутнього".

    toiotoa.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми