Транспорт та авто, Банки. Кредити. Депозити Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

У Львові продовжать трамвайні колії за рахунок європейських спонсорів

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Львів, Кредити, ЄБРР

    ЄБРР - Європейський банк реконструкцій і розвитку виділить на розвиток інфраструктури Львова 11 млн євро.

    elektron.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Львівська залізниця" взяла "фантастичний" кредит на 170 мільйонів

    Згідно з повідомленням ЄБРР, новий пакет фінансування включає кредит на суму до 6 млн євро і паралельний інвестиційний грант Міністерства довкілля Німеччини на суму до 5 млн євро.

    "Мета цього фінансування - забезпечити подальші інвестиції в транспортну інфраструктуру Львова, приділити основну увагу трамвайної мережі ", - наголошується в повідомленні.

    Проект дозволить подовжити трамвайний маршрут № 4, який зв'яже основний житловий масив "Сихів", де проживає близько 150 тис. чол. з центром міста. Як передбачається, в результаті обсяг пасажирських перевезень громадським транспортом зросте на 25 %.

    Прес-служба ЄБРР нагадує, що нова інвестиція є продовженням першого проекту, що був ініційований містом і ЄБРР в 2009 році і більша частина якого вже реалізована.

    Попередній проект включав реконструкцію трамвайних колій, автомобільних доріг і відповідної інфраструктури уздовж двох найбільш завантажених маршрутів у Львові.

    ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 30 листопада 2013 банк взяв зобов'язання щодо надання понад ЕР 8,7 млрд євро в рамках 318 проектів в Україні.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Аеропорт "Львів" визнали кращим в СНД



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми