Влада та політики Автор: profi Друкувати

ТОП-10 цікавих фактів про Сергія Курченка

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Сергій Курченко, бізнес, гроші

    27-річний Сергій Курченко особистим прикладом спростовує думку, ніби новачкам немає місця у вищій лізі українського бізнесу. За два роки він став одним з найвпливовіших гравців на нафтогазовому ринку країни. Але хто ж він насправді? "Бізнес в Україні" пропонує переглянути кілька цікавих фактів про "загадкового лицаря" української економіки.

    ooappvvuykkfi.jpg

    Цей список виглядає так:

    1. 27-річний геній народився у малозабезпеченій родині в Харкові. Навчався у звичайній середній школі і займався карате.

    2. Другу вищу освіту підприємець здобув за спеціальністю "Правознавство".

    3. В жодній з 55 компаній, які пов'язують з Курченком, включаючи ТОВ "ГазУкраїни-2009", бізнесмен не є ні засновником, ні директором.

    4. Курченко є вкрай непублічною особою. Будь-які намагання зустрітися або поговорити напряму з цією людиною є марними. Всі контакти з журналістами здійснюються лише через прес-службу.

    5. Серед обізнаних людей існує думка, що харків'янин дружить із старшим сином президента Олександром Януковичем, а співпрацює з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

    Читайте також: "Курченко контролюватиме "нафтовий бізнес" в Україні".

    6. Сам Курченко офіційно є співзасновником ТОВ "КМК Ойл", що зареєстроване у селищі Васищеве Харківської області. Ця компанія з'явилася ще в кінці 2006 року, а її видом діяльності є оптова торгівля паливом.

    7. Курченко справді спілкується з першим заступником глави правління державної компанії "Газ України" Оксаною Масс. Однак, жодних подробиць цього спілкування з'ясувати не вдалося.

    8. У прес-службі Курченка також переконують, що не мають жодних партнерських відносин з провідними бізнесменами країни. Однак повірити в це важко.

    9. Як відомо, активи 27-річного харків'янина Сергія Курченка становлять, за даними журналу "Фокус", не менше $650 млн.

    10. Курченко захоплюється карате і тайським боксом.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми