Банки. Кредити. Депозити, Тарифи. Ціни. Штрафи Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

"Ельдорадо" хоче відсудити у Держспоживінспекції назад свої 100 млн гривень

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Ельдорадо, штрафи

    Торгова мережа " Ельдорадо " звернулася до суду і прокуратури щодо сплаченого штрафу Держспоживінспекції в розмірі 103,6 млн грн, в компанії його вважають необгрунтованим.

    el.jpg

    В ТЕМУ: "Технополіс" придбав мережу "Ельдорадо"

    "Ми звернулися до прокуратури зі скаргою на дії Держспоживзахисту і звернулися в Київський адміністративний суд з оскарженням рішення про накладення подібного штрафу" , - повідомив генедиректор " Ельдорадо " Сергій Цибульський.

    Нагадаємо, в жовтні-листопаді 2013 року інспекція з питань захисту прав споживачів у місті Києві провела перевірки двох магазинів побутової техніки та електроніки " Ельдорадо".

    За словами директора юридичного департаменту " Ельдорадо" Максима Байдика, штраф був накладений за створення перешкод службовим особам органу контролю та за ненадання документів.

    Він стверджує , що документи на товари , що засвідчують їх якість, були надані, але контролюючий орган запросив ще й документи, що не мають ніякого відношення до перевірок .

    За його словами, 1 листопада, за 4 дні до закінчення перевірки, інспекція передчасно підписала акт перевірки. Тому орган контролю не може заповнити додаток до акта перевірки, і це є перешкодою органу контролю на виконання службових дій.

    "Саме за це Держінспекція з результатами перевірки прийняла дві постанови про накладення на "Ельдорадо" штрафу в розмірі 103 , 6 млн грн.", - сказав юрист компанії.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що "Ельдорадо" оштрафували на 100 млн гривень



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми