Фінанси. Гроші. Валюта Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

Азаров буде шукати 160 млрд євро на економіку

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Азаров, ЄС, гроші, економіка

    Україна має знайти 160 мільярдів євро для реформування економіки, щоб бути конкурентною з країнами ЄС.

    az.jpg

    Говорячи про українську економіку, Азаров сказав: "Протягом 10-15 років ми маємо перебудувати нашу економіку, наше виробництво з тим, щоб наші товари були конкурентними на ринку ЄС".

    "Якщо цього не буде, тоді ця зона вільної торгівлі обернеться для нас колосальними економічними втратами", – додав Азаров.

    "Ми теж відкриваємо свої кордони для висококонкурентної європейської промисловості. І вона мине наші бар'єри і піде на наш ринок. Чи встоять наші підприємства в цій ситуації? Або ми залишимося сировинним придатком? Ось проблема насправді де", - пояснив він.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович і Азаров хочуть повернути $ 4,1 млрд гривень Павла Лазаренка

    За словами прем'єра, сьогодні в Україні першорядним стоїть завдання модернізації промисловості, на що необхідні великі гроші.

    "Якщо ми зуміємо і здатні знайти колосальні фінансові ресурси – приблизно за оцінками це 160 млрд євро, якщо зуміємо в історичному плані достатньо швидко перебудувати свою економіку, значить, зона вільної торгівлі обернеться для нас виграшем, ми піднімемося в конкурентному плані, ми станемо могутньою державою. Це треба розуміти і чітко в цьому собі звітувати", - заявив Азаров.

    Як відомо, раніше радник Володимира Путіна Сергій Глазьєв заявляв, що внаслідок підписання угоди про асоціацію з ЄС витрати на подолання наслідків дефолту в Україні сягнуть від 25 до 35 мільярдів євро.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • "За словами прем'єра, сьогодні в Україні першорядним стоїть завдання модернізації промисловості, на що необхідні великі гроші."
    Рассмешил.Большевики создавали промышленность с нуля,и создали, но на то была их политическая и человеческая воля.А у нас, какие бы ни были деньги, так ведь их все равно украдут..

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми