Реклама та маркетинг Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Курченко забрав у Хорошковського Super radio

  • Джерело: theinsider.com.ua.  → Ключові теги: Курченко, радіо, купівля

    Super radio, яке раніше пов'язували з екс-першим віце-прем'єром Валерієм Хорошковським, найближчим часом має офіційно увійти UMH Group.

    supra.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курченко прибрав до рук Реал Банк

    "Продажі реклами ще не є об'єднані, але весь персонал Super radio переїхав в офіс UMH", – cтверджує джерело.

    Воно додало, що 12 листопада гендиректор радіогрупи UMH Юрій Голік приїхав в офіс Super radio і повідомив співробітникам, що вони повинні переїхати в офіс UMH.

    "Глава правління радіогрупи UMH Валентин Резниченко сказав, що всім збережуть робочі місця, але в підсумку більшість співробітників написали заяву про звільнення за згодою сторін", – наводяться слова співрозмовника видання.

    За словами іншого джерела, з кінця листопада більшість передавачів Super radio обслуговує дочірня компанія UMH.

    На сайті Super radio в якості контактного вже вказана електронна адреса, яка зареєстрована на домені радіогрупи UMH. А в офіційних умовах розіграшу призів від станції серед радіослухачів, який проходив у грудні, зазначений офісний адресу UMH.

    У замітці наголошується, що Super radio цікаве, насамперед, технічним покриттям – воно одне з найбільших в Україні за цим показником.

    Зокрема, через місяць після заснування воно отримала від Нацради з телебачення і радіомовлення безпрецендентне кількість частот – 55. Через рік – ще дві. Для порівняння, у лідера ринку, станції Хіт ФМ, всього 52 частоти. У другого за аудиторією Російського радіо – 45.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Курченко хоче скупити російську та європейську пресу



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми