Реклама та маркетинг, IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати

Як заробити на мобільній рекламі?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: мобільна реклама

    Більше користувачів смартфонів - більше охочих вкладати в мобільну рекламу. Вже в 2013 році в світі на ці цілі витратять рекордних 15820000000 дол

    1250_3.jpg

    У 2016 році ця сума, прогнозує eMarketer, збільшиться до 23,5 млрд дол.

    Здавалося б, причому тут ми? Все просто: у гонитві за кількістю контактів з потенційними покупцями компанії будуть готові оплачувати різні сервіси.

    Наприклад, давати дисконт на купівлю сучасних смартфонів, забезпечувати безкоштовний доступ в інтернет і багато іншого.

    В Україні, схоже, до цього готові. Згідно з дослідженнями GFK Ukraine, тільки 13 % користувачів позитивно ставляться до реклами на телефоні, але 43 % готові отримувати рекламу в обмін на безкоштовний контент.

    Український користувач готовий позитивно сприймати мобільну рекламу, якщо це обіцятиме йому явні вигоди.

    8778_4.jpg

    Незважаючи на великий прибуток від мобільної реклами, цей сегмент має колосальний потенціал розвитку. Зараз мобільна реклама традиційно використовує інструментарій, який сформувався в рамках "десктопної" інтернет- реклами - висновок реклами на екрани комп'ютерів і ноутбуків.

    Навіть відсутність адаптивності мобільної реклами дозволяло цьому сегменту з року в рік зростати. Однак експерти одностайні: подальший розвиток ринку мобільної реклами забезпечать рішення, які будуть напрацьовані в рамках мобільної платформи з глибшою її інтеграцією в соціальні мережі.

    _5.jpg

    Вже зараз у Facebook вартість мобільної реклами на 70 % вище, ніж реклами для звичайної версії соцмережі. Це можна пояснити наявністю обмеженою "рекламної площі" в мобільному додатку соціальної мережі і зростанням числа користувачів саме мобільного додатку.

    Сьогодні майже 70 % трафіку у Facebook припадає на мобільні телефони. Тенденція до збільшення діагоналі екрану мобільних пристроїв сприятиме збільшенню кількості показів мобільної реклами.

    І найголовніше: мобільна реклама передбачає більш високу ступінь таргетування. Рекламодавець знаходить клієнта, який йому потрібен, а не "стріляє з гармати по горобцях".

    Наприклад, якщо користувач соціальної мережі регулярно "лайкати" сторінки про здоровий спосіб життя і відзначився - check-in - в парі - трійці фітнес-залів, результат буде негайним: на його екрані з'явиться реклама нового фітнес-центру, який знаходиться в сусідньому кварталі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми