Новини Автор: admin2 Друкувати

Друк на полотні: сучасна альтернатива живопису

  • Джерело: businessua.com.

    Що є кращою прикрасою інтер'єру? Картини. Пейзажі, натюрморти, мініатюри, портрети, - їх можна підібрати відповідно до стилю оформлення і особистого смаку. Однак полотна, написані іменитими майстрами, - дороге задоволення. Далеко не кожен може собі дозволити придбання такого декору.

    foto-na-holste-1.jpg (41.05 Kb)

    Не так давно з’явилася чудова альтернатива класичним полотнам, які не уступають за красою та якістю, але радують своєю доступністю. Не забувайте, прогрес не стоїть на місці. Друк фото на полотні - сучасна альтернатива мальовничим полотнам. Ви можете самостійно переконатися в цьому, відвідавши сайт art-holst.com.ua. Це - ноу-хау у світі друкованої продукції. Завдяки цій технології можна прикрасити стіни картинами найзнаменитіших майстрів і навіть портретами своїх близьких.

    Зображення, перенесене на тканину, виходить яскравим і дуже природним. Якщо таку картину облагородити багетом або вишуканою рамою, то вона стане витонченим штрихом в будь-якому інтер'єрі. Друк на полотні часто називають новим видом образотворчого мистецтва. Це - синтез фотографії та живопису, гармонія об'єктива і кисті.

    Така картина може стати прекрасним подарунком. Зробити своїм близьким сюрприз - просто. Потрібно лише позичити з їхнього альбому одне з улюблених фото (пейзаж, сімейне торжество і так далі) і замовити його перенесення на полотно. Ефект буде приголомшливим. Ще б пак, отримати на день народження чи інше свято власний портрет або улюблений пейзаж - це мрія багатьох.

    Широкоформатний друк дозволяє перенести на полотно роботи відомих майстрів і фотографії будь-якого масштабу. Ви зможете зробити модульні картини на заказ або різні за розміром зображення, склавши з них дуже привабливий і неординарний колаж. Залежно від тематики, такий декор може використовуватися в офісах, квартирах, ресторанах, клубах.

    Подібні картини на полотні можуть стати чудовою рекламою. Нанесений на них логотип компанії або тематичне зображення неодмінно привернуть увагу потенційних клієнтів. Крім того, такий банер виглядає надзвичайно солідно і респектабельно.

    Завдяки спеціальним чорнилам малюнок збережеться протягом багатьох років,та не буде вицвітати під дією ультрафіолету. За бажанням клієнта може проводитися додаткова обробка полотна, яке покривають лаком або текстурованим гелем. Зображення стане точною копією живописної картини.

    Можливості широкоформатного друку на полотні дозволяють створювати справжні шедеври. Вони зможуть прикрасити інтер'єр, стати прекрасним подарунком і дієвим рекламним інструментом. Порадує вас і вартість подібної послуги.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми