Новини Автор: admin Друкувати

Нестандартний ремонт дитячої кімнати

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ремонт дитячої кімнати

    Підходьте творчо до ремонту дитячої кімнати. Перш за все, подібний підхід допоможе уникнути вам зайвих витрат. У цій статті ми обговоримо один з варіантів самостійного оформлення і облаштування дитячої кімнати.

    20130828521d98f5bdfe3.jpg (37.17 Kb)

    Перш ніж приступати до роботи, визначимося з такими моментами:
    - на яку кількість дітей розрахована кімната, стать дітей
    - функції кімнати або про що мріють її мешканці
    - що піде на "переробку" (для створення нових шедеврів)
    - сума бюджету. Невеликі капіталовкладення все ж потрібні

    Отже, приступимо.
    Будемо оформляти кімнату для двох маленьких дівчаток двох років і п'яти. Розраховуємо на площу 10 квадратних метрів.
    Перш за все, позбавляємося від всіх старих вікон і ставимо сучасні. Далі визначаємося з кольором стін, можна придбати шпалери під фарбування або просто однотонні. "На ходу" можна продумати тематику всієї майбутньої кімнати, можливо, ви раніше десь примічали "потрібний" столик, або бачили підходящу тканину. Цікаві елементи меблів, інтер’єру або іграшки можна пошукати в інтернеті, зверніть увагу на сайт httр://nosorog.net.ua. Покупки в режимі онлайн допоможуть вам зекономити не лише час, а й заощадити грoші.

    Повністю об'єднати інтереси двох дівчаток не вийде. Старша дочка потребує робоче місце, інакше кажучи, їй потрібен стіл, тому що школа не за горами. А молодша - дуже любить грати. Тому, найпростіше розділити простір кімнати на дві зони - робочу і ігрову.

    Сучасні дизайнери підійшли з ігровою задумкою до меблів. Зараз можливо зустріти дуже різноманітні типи ліжок зі спальним місцем на верхньому поверсі і будиночком під ним, а підйом і спуск зроблені у неї у вигляді гірки. Для дівчаток гарнітури можуть бути з елементами квітів, з їхніми улюбленими героями казок, та виконані в ніжних дівочих відтінках.

    Звичайно, можна зробити щось і власноруч. Виміряємо розмір потрібних нам стелажів, озброюємося старими меблями та інструментами і отримаємо шедевр - полку ручної роботи. Бажано покрити її плівкою. Як говориться і просто і красиво!

    А ось зі стільницею трохи важкувато. Її необхідно випиляти і покрити акриловою фарбою, потім лаком і зафіксувати в потрібному місці за допомогою куточків або саморізів.

    Не забувайте, що головною рисою дитячого гарнітура є його безпека. У нього мають бути закруглені кути, стійкі конструкції на підлозі, безпечні матеріали. Дитячі інтер'єри відрізняються яскравістю, цікавою дитячої ігрової тематикою.

    Бажано, щоб і спальні місця гармонійно вписувалися в загальну концепцію. Їх можна прикрасити балдахіном. З двох в’язаних круглих килимків можна створити пуфи. Одне коло - нижня підстава, інше - верхня. Деталі пуфа зшиваємо, набиваємо його непотрібними м'якими речами, зашиваємо отвір і пуф готовий.

    Діти з радістю грають там, де є для цього умови. Прикрасити інтер'єр можна за допомогою красивих наклейок із зображенням казкових героїв. Все залежить від ваших фінансових можливостей і вигадки.

    Пам'ятайте, що для створення затишку і краси потрібні вмілі руки і душа, тоді все само собою вийде. Мрійте, дерзайте і радуйте своїх близьких.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми