Новини Автор: admin Друкувати

Елементарні правила, як почистити настінний кондиціонер

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: кондиціонер

    Нарешті настало довгоочікуване тепло. Але це принесло не тільки радість, але й дискомфорт. Адже в більшості приміщень стало некомфортно перебувати: висока температура, задуха. Більшість рятується кондиціонером.

    як почистити настінний кондиціонер

    І ось ви ввімкнули побутовий пристрій, а він став шуміти. До того ж з’явився неприємний запах. Це все свідчить про забруднення. Пил, який є у повітрі, осідає на основних деталях. З часом бруд лише збільшується, що і приводить до появи шуму та неприємного запаху.

    Якщо і далі ігнорувати ці моменти, то через деякий час будете вимушені купувати новий пристрій на httрs://sp-climate.com/catalog/split-sistemy/typ_kondytsyonera-is-nastennyy/. А це недешеве задоволення. Тому якомога швидше почистьте пристрій. Якщо ви тільки збираєтеся замовляти настінний кондиціонер через інтернет-магазин Sp-climate, то знати елементарні правила догляду за ним, теж корисно. Рано чи пізно ви теж зіштовхнетеся з подібною проблемою.

    Доглядаємо за технікою правильно

    Запам’ятайте, що чистити кондиціонер потрібно 2 рази на рік. Краще це робити весною, коли збираєтеся вмикати, і восени, коли вже нема потреби в користуванні. Якщо ви проживаєте в районі з підвищеною забрудненістю (поруч заводи, дорога), чистьте частіше.

    З цим все зрозуміло. А тепер, переходимо до порад, як чистити внутрішній блок пристрою.

    - Для початку упевніться, що він вимкнений.
    - Зніміть верхню кришку і дістаньте фільтр.
    - Його треба гарно промити під проточною водою, видаливши увесь бруд. Після дайте висохнути.
    - За допомогою спеціального засобу обробіть внутрішні деталі. Для цього увімкніть пристрій на режим вентилятора і на певній відстані розпиліть рідину біля робочої зони.
    - Жалюзі протирають вологою серветкою. За необхідності знімають і миють.
    - Тепер можете закрити кришку і вмикати, але після того, як усі деталі висохнуть.

    Настінний кондиціонер – незамінна річ у спеку. Він допомагає підтримувати оптимальний кліматичний режим. Звісно, що його дорогий ремонт або повна заміна не входить у ваші плани. Тому дотримуйтеся елементарних правил користування й уточнюйте усі моменти у консультантів інтернет-магазину Sp-climate під час оформлення покупки. Нехай вам буде комфортно у будь-яку погоду.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми