Новини Автор: admin Друкувати

Що треба знати про перевезення небезпечних вантажів

  • Джерело: businessua.com.

    Небезпечні вантажі займають особливе місце у світовій логістиці. Їхнє перевезення - це складна процедура, яка вимагає детального розуміння та знання відповідних правил. Які ж вантажі вважаються небезпечними і як саме їх перевозять? Про це далі.

    3089_adr.png (365.4 Kb)

    За даними ООН, близько половини вантажообігу планети - небезпечні вантажі. При транспортуванні вони можуть нести підвищений ризик для здоров'я людини, а також шкоди майна чи навколишнього середовища. Вантажі поділяються на дев'ять категорій відповідно до вмісту: вибухові речовини, гази, легкозаймисті рідини, легкозаймисті тверді речовини, окислювальні речовини, токсичні та інфекційні речовини, радіоактивні матеріали, корозійно-активні речовини й усі інші. Вміст останньої регулюється спеціальною комісією зі складним рівнем доступу в систему.

    Тому довіряти перевезення таких вантажів можна лише професіоналам. Компанія Asstra на httрs://asstra.com.ua/ua/mezhdunarodnye-gruzoperevozki_opasnye-gruzy пропонує найвищу якість послуг. Там гарантують збереження та безпеку вантажу, незалежно від способу транспортування. Існують ж авіа-, морські, автомобільні і залізничні перевезення. У кожного свої правила та конвенції, котрі удосконалюються чи не щороку..

    В обов'язки спеціальних фірм входить визначення типу небезпечного вантажу, його правильне найменування, надання ідентифікаційного номеру, нанесення знаків про небезпеку, необхідне пакування, документація тощо. Вони також повинні навчати працівників і проводити регулярні додаткові інструктажі з усіх питань, що є у списку.

    Вантажоперевезення має відповідати усім вимогам міжнародного права. Через те, що увесь цей пов'язаний із чималими ризиками, важливим є і питання страхування. Наприклад, в "Асстра" кожен вантаж страхується на суму в 3 мільйони євро на окрему страхову подію. Дивіться на надійність партнерів компанії та впевніться у наявності потрібних сертифікатів.

    У підсумку, без небезпечних вантажів неможливе існування нашої цивілізації. Замовниками їхніх перевезень є підприємства хімічної, нафтохімічної, фармацевтичної та інших важливих галузей. Їм потрібно, щоб ця продукція була доставлена безпечно, вчасно і за оптимальними маршрутами. Всі ці проблеми вирішують міжнародні транспортні компанії із десятками працівників на кожному континенті.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми