Новини Автор: admin Друкувати

Чому кухонний гарнітур на замовлення краще за серійні меблі?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Кухонний гарнітур

    Під час ремонту кухні слід заздалегідь вирішити для себе, яким чином облаштовувати приміщення у розрізі меблів. Насправді, тут напрошуються лише 2 варіанти. Можна купувати серійні складові майбутнього гарнітуру, або скористатися можливістю виконання проекту на замовлення. У більшості випадків саме другий варіант найбільш себе виправдовує. Особливо при формуванні інтер’єру невеликого кухонного приміщення. Але про все по черзі.

    Вибираючи між двох рішень, слід проаналізувати плюси та мінуси кожного варіанту. В якості наочного прикладу, як виглядають кухні на замовлення, рекомендуємо відвідати сторінку компанії vanil-studio. Але не слід віддавати усі 100% прихильності меблям на замовлення. Так, це переможець заочної гонки, проте свої «але» тут також існують. В даному матеріалі буде з’ясовано усі «за і проти» щодо серійних меблів для кухні та виконаного на замовлення кухонного гарнітура.

    Серійні меблі

    Фабричні серійні вироби мають як безліч недоліків, так і певні переваги. Серед недоліків слід відзначити:

    • масовість, що означає низьку інтер’єрну адаптивність;
    • сталість якостей – кольору, текстури, дизайну, складових;
    • не завжди відповідність якості та вартості;
    • часто неякісна фурнітура.

    Все зрозуміло. Масове фабричне виробництво створює вироби для усіх. Найчастіше це меблі середньої якості, пристосовані для середньостатистичного споживача. Але серійні вироби мають і певні переваги, насамперед:

    • швидкість виконання;
    • нижчу ціну.

    Щодо вартості тут є деякі нюанси, але про це пізніше. А те, що серійні меблі виготовляють швидше ніж на замовлення, справді факт.

    Кухня на замовлення

    Заочний переможець вікторини. Причини цього зрозумілі – суттєвіші переваги при майже відсутності недоліків. Серед плюсів виконання кухні на замовлення виокремлюють:

    • відповідність меблів усім формам та розмірам приміщення;
    • індивідуальність інтер’єру;
    • відповідність ціни та якості на 100%;
    • можливість вибору матеріалів та фурнітури;
    • чіткий контроль кошторису, можливість внесення коректив;
    • цінова гнучкість.

    Справді, виконання меблів для кухні на замовлення дає можливість сформувати інтер’єр приміщення на 100% так, як це потрібно замовнику. При цьому споживач сплачує реально за те, що він отримує на виході. Кошторис проекту завжди прозорий, і він повністю під контролем замовника.

    Мінуси усього 2. Це все ж таки дещо вища ціна та нижча швидкість виконання проекту. Тут все логічно. За якість треба платити. При цьому різниця несуттєва, оскільки формування ціни серійних виробів – таємниця з таємниць. Не слід переплачувати за гірше, краще переплачувати трохи більше, але за краще. Ну і почекати тиждень зверху також слід. Якість, зручність та індивідуальність замовлення того варті.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми