Новини Автор: admin Друкувати

За два роки роботи адвокатського бюро Шкабєріна професійну допомогу отримали більше 1 000 громадян і бізнесменів України

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Шкабєрін Анатолій

    Адвокатське бюро Анатолія Шкабєріна з 2017 року допомагає громадянам України у вирішенні податкових, цивільних суперечок самих різних рівнів складності. Фахівці з успіхом вирішують для своїх клієнтів проблеми і в кримінальній галузі права.

    8645_shkaberin.jpg (67.77 Kb)

    За останні 2 роки силами бюро здійснено більше 1 тисячі приватних консультацій, більше 70 разів вдалося відстояти інтереси замовників при проведенні слідчих заходів (допити, обшуки, арешти майна). Діяльність фахівців дала наступні важливі результати.

    1. Скасовано податкові рішення на загальну суму понад - 30 млн грн.
    2. Повернуто вилучені матеріальні цінності на загальну суму в 15 млн грн.
    3. На стадії досудового слідства було закрито 4 кримінальні справи, ще 1 клієнт був повністю звільнений від відповідальності за рішенням суду.

    Завдання професійних юристів бюро зводиться до відновлення порушених конституційних прав громадян України. Результати дворічної діяльності об'єктивно свідчать про успішне виконання співробітниками свого покликання.

    Професіонали своєї справи на варті прав і свобод мешканців та бізнесменів України

    Засновником бюро є Шкабєрін Анатолій Володимирович - фахівець в економічній, митній, податковій сфері з більш ніж 18-річним досвідом роботи. Під його керівництвом ведуть свою діяльність досвідчені адвокати, за плечима кожного з яких не менше 10 років успішної практики.

    Кожен із співробітників спеціалізується на окремій галузі права:

    • кримінальне законодавство;

    • цивільні процеси;

    • податковий, фінансовий аудит;

    • господарські суперечки.

    Це дозволяє отримувати максимальний результат у веденні навіть найскладніших, заплутаних процесів. Злагоджена командна робота, значний досвід забезпечує успіх і при вирішенні тих суперечок, які зачіпають різноманітні суміжні галузі права.

    Сам адвокат Шкабєрін Анатолій Володимирович пройшов підготовку в області боротьби з легалізацією злочинних доходів, має 5 річний досвід в даній сфері діяльності. Спеціалізується на захисті прав та інтересів фізичних, юридичних осіб в кредитно-фінансовій, банківській галузях, а також прав інтелектуальної власності.

    «Наша команда хоч і є досить молодою серед конкурентів, але ми вже змогли досягти тих результатів, до яких багато хто йде роками, - каже Анатолій Володимирович Шкабєрін, - Секретом успіху вважаю багатий досвід кожного співробітника, непідробне прагнення допомогти людям у захисті їх законних прав та інтересів. Те, що інші тільки обіцяють, ми робимо. Тому клієнти довіряють нам, рекомендують своїм знайомим».

    Створення справедливого суспільства починається з припинення посадових злочинів і свавілля на різних рівнях

    Адвокатське бюро Шкабєріна береться за найскладніші, незвичайні справи. Команда професіоналів готова допомогти в поверненні вже арештованого майна, в захисті прав і свобод з питань екстрадиції. Фахівці ретельно вивчають тонкощі, нюанси кожної справи, щоб виробити максимально ефективну стратегію, і готові представляти інтереси своїх підопічних не тільки перед судовою владою України, а й в Європейському суді з прав людини.

    Ще одним важливим напрямком діяльності компанії є рішення податкових, митних суперечок. При необхідності співробітники допоможуть призначити і провести будь-які види експертиз, а також аудиторських перевірок для захисту інтересів бізнесу на будь-яких законодавчих рівнях.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми