Новини Автор: admin Друкувати

ФРНГ запустила консультаційну платформу "ГазПравда"

  • Джерело: businessua.com.

    Правильність сум, що нараховуються за регулярне споживання природного газу, викликає у мешканців України чимало закономірних запитань. Платіжки за газ, температурні коефіцієнти, рахунки - тепер у людей з'явилася можливість отримати компетентну відповідь на свої питання. У 2019 року в країні почав працювати онлайн ресурс «ГазПравда» - дистанційний центр, який надає консультації побутовим споживачам газу.

    У чому полягають завдання консультаційної платформи?

    img_9120-min.jpg (42.7 Kb)

    Потреба у створенні такого сервісу назріла давно. Багато споживачів природних ресурсів не знали, як перевірити правильність і обґрунтованість нарахування оплати, куди скаржитися на помилки або неякісне надання послуг. В результаті у них накопичилося чимало обгрунтованих претензій.



    Стало зрозуміло, що далі не діяти не можна. Як зазначає керівництво ВГО «Федерація роботодавців нафтогазової галузі», в сучасних реаліях бізнес і організована громадськість повинні об'єднуватися. Українцям була представлена ​​ініціатива, спільно розроблена «ФРНГ», громадським рухом «Опора» та групою «Нафтогаз України».



    Онлайн-ресурс «ГазПравда» https://gazpravda.com.ua, створений спільними зусиллями активних громадян і представників бізнесу - сучасна платформа із захисту прав споживачів. Тут можна безкоштовно знайти необхідну інформацію або отримати консультації, пов'язані з побутовим споживанням блакитного палива.



    Сайт «ГазПравда» зручно структурований і наповнений потрібною інформацією. На цьому майданчику користувачі знайдуть безліч корисних документів, наприклад, зразки складання скарг в облгаз. У них містяться посилання на відповідні правові норми, а правильність складання перевірена досвідченими юристами. Тепер споживач може бути впевнений в тому, що скарга в газсбит або облгази не буде відхилена через недотримання форми.



    Спеціальний розділ нового ресурсу присвячений захисту субсидіях і їх монетизації, а також питань, пов'язаних з установкою газових лічильників.

    «ГазПравда» - реальна допомога споживачам



    Створений портал здатний надати споживачам реальну допомогу. Адже на думку фахівців, відповідна робота з громадянами повинна вестися регулярно. Як показує практика, негативні суспільні події часто відбуваються саме через те, що влада не приділяє належної уваги потребам людей. Все це виливається в масове невдоволення.



    Ресурс «ГазПравда» дозволить узагальнювати пропозиції і скарги споживачів. На основі їх вивчення будуть формуватися конкретні пропозиції. Їх зможуть направити до відповідних органів для внесення позитивних змін, і активність громадян грає в цій важливій справі велику роль.



    На порталі www.GazPravda.com.ua знайдуться відповіді на будь-які питання побутової газової тематики. Це стосується установки лічильників, особливостей формування тарифів, правил отримання субсидій та поліпшення якості послуг, що надаються. До послуг відвідувачів сайту, яким не вдалося знайти відповідь на своє питання, працюють професійні юристи, які надають допомогу в онлайн-режимі.



    Джерело: ФРНГ



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми