Новини Автор: admin Друкувати

Як визначити, чи є плиточник професіоналом

  • Джерело: businessua.com.

    Щоб визначитися з вибором майстра, який буде виконувати плиточні роботи, потрібно ознайомитись з основними правилами, які допоможуть зробити це якісно. Спеціаліст, який займається цим видом діяльності професійно, відрізняється за певними ознаками. Їх знання допоможе знайти кращого виконавця, і не переживати за результати його роботи.

    Вартість робіт

    Професіонал не буде продавати свої послуги по вартості, нижче ринкової, тому що він знає, скільки коштує його робота, та може продемонструвати свої переваги перед конкурентами.

    Спеціаліст не візьметься за дешеве замовлення, тільки щоб отримати чергового клієнта. Звичайно, в різних містах ціни на монтаж плитки різні. Це залежить від багатьох факторів, насамперед – від наявності пропозицій і затребуваності майстрів. Кваліфікований спеціаліст завжди знає розцінки на ринку, зайвий раз не буде торгуватися з замовником.

    Інструмент професіонала

    Якісний інструмент може багато розказати про майстра. Якщо до клієнта приходить чоловік з кривим відром, кельмою, і розірваною рулеткою, важко уявити, як він буде працювати з таким знаряддям.

    Професійний плиточник має:

    • плиткорізи – ручний для сухої різки та водяний верстат для зрізів кутів під 45 градусів;
    • гребінки в асортименті з різними розмірами зубів;
    • коронки для формування отворів під комунікації;
    • рівні;
    • затирочний інструмент і ін.

    Якщо не звернути увагу на це питання, можна поплатиться за свою необачність, яка проявиться у вигляді аби як укладеної плитки.

    Логіка дій

    З самого початку спеціалісту потрібно визначитися з фронтом робіт, вирішити, що і як потрібно буде робити. Важливо правильно виміряти приміщення, площу, на якій буде викладатися плитка. При наявності проекту потрібно з ним ретельно ознайомитись, якщо його немає, знадобиться самостійно розрахувати ширину оптимального шва, розкласти кахлі так, щоб не потрібно було виконувати дорізи, або щоб вони були практично невидимі.

    Сприйняття простору

    Спочатку плиточник повинен врахувати особливості приміщень, уявити собі, як будуть розташовані меблі. Це дозволить зробити дорізи максимально непомітними. На видимих місцях повинні бути розміщені тільки цілі кахлі.

    Також майстер повинен прийняти до уваги місця, які в першу чергу будуть впадати людям в очі. Сам тут треба робити певні акценти. Якщо це, приміром, ванна кімната, її відвідувачі відразу при вході звертають увагу на правий вхід входу кут, потім на протилежну стіну, на якій закріплюється дзеркало.

    Пошук майстра можна робити на різних ресурсах, але краще використовувати спеціалізовані, на яких є перевірені спеціалісти з високими професійними здібностями. Це дозволить виконати ремонт кімнат якісно і професійно.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми