Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

10 секретів багатства, які ви ніколи не прочитаєте у книгах

  • Джерело: vk.com.  → Ключові теги: суспільство, поради бізнесменам

    Пропонуємо вам ознайомитись з секретами, які ви ніколи не знайдете на сторінках жодних книг, газет чи модних журналів.

    filki.jpg

    1. Кращий час для успіху

    Немає кращого часу, щоб почати ставати успішним, швидко змінюватися і накопичувати багатство, ніж просто зараз. Те, як Ви проживаєте сьогоднішній день, визначає, яким Ви станете в майбутньому.

    2. Дивіться в майбутнє

    Коли Ви щось купуєте, завжди оцінюйте річ з точки зору довгострокового ефекту. Тобто дивіться не на те, скільки витратите формально, а яких ресурсів, яких вкладень це зажадає в майбутньому (не тільки фінансових , а й трудових чи часових).

    3. Хворобливе ставлення до грошей

    Багато людей відчувають до грошей дві протилежні емоції - любов і ненависть. Люблять, тому що можна робити покупки і отримувати позитивні емоції. Ненавидять, тому що, коли їх не вистачає, виникає відчуття, що гроші контролюють їхнє життя. Якщо немає грошей, люди беруть у борг або кредит. Відмовтеся від емоційних покупок і кредитних карт.

    4. Неправильне програмування

    Більшість людей вважають гроші цінністю. Це не так. Гроші - це просто папірці. Якщо Ви ставите метою " Хочу мільйон доларів" - це безглуздо. Насправді ви говорите, що хочете купу папірців. Робіть так, щоб мета була реальною, а не просто хочете грошей. Саме тому багаті люди не тримають багатство в грошах.

    5. Гроші проти цінностей

    Гроші ростуть самі, коли ми фокусуємося на створенні цінностей. Необхідно навчитися створити цінність , якої потребують інші . Тоді Ви будете заробляти хороші гроші. Чому багато людей, які виграли гроші в лотереї, швидко втрачали їх ? Тому що не вміли створювати цінність.

    6. Як не треба думати

    Якщо Ваше оточення негативно ставиться до грошей, каже, що гроші - зло, а багатство псує людей, підсвідомість програмується проти досягнення багатства. Такий підхід треба міняти.

    7. Оцінка покупки

    Одна з шкідливих звичок - те, що ми ніколи не вважаємо, скільки реально коштує покупка. Не знаємо, скільки годин роботи, енергії та сил змушені будемо вкласти, щоб дозволити собі ту чи іншу річ. Виробіть звичку оцінки покупки перш, ніж її здійснити. Подумайте, скільки грошей Ви б заробили, шляхом грамотного інвестування цієї суми.

    8. Використання грошей коштує грошей

    За фінансові операції, які ми здійснюємо, беруть комісію. Багато людей не звертають на це увагу, але найчастіше це велика сума. Чи готові Ви взяти, і більше 15 % робочого дня вбити даремно через те, що знімаєте гроші в чужій банкоматі ?

    9. Успішні люди не зберігають статки у грошах

    Багаті люди мають активи, бідні - кредити, борги і зобов'язання. Потрібно зберігати стан в активах для того, щоб рятувати його від інфляції.

    10. Інвестуйте в своє навчання

    Навчання - найцінніший Ваш актив. Напрацьовуючи нові навички, Ви можете заробляти більше. Або навчитися навичкам бізнесу, і зробити так, щоб заробляли не Ви, а інші заробляли Вам.

    Нагадаємо раніше "Бізнес" писав, про 8 правил успішного життя.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми