Транспорт та авто, Суспільство Автор: RomanK Друкувати

9 весняних перевірок для автомобіля

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто

    Весняно-літній сезон – найприємніший для водія і автомобіля, це час подорожей, до яких слід грунтовно підготуватися. Регулярна турбота про автомобілі допомагає підтримувати їх у відмінному стані, і гарантує безпеку пасажирів.

    2092_ais_to.jpg (52.75 Kb)

    Ось, що потрібно зробити після закінчення зими:

    1. Перевірка гальмівної системи

    Під час зимового періоду гальмівна система відчувала великі навантаження, ми повинні перевірити стан гальмівної системи на предмет протікання рідин, стану трубок, дисків, прокладок. Гальмівна система повинна працювати з однаковою інтенсивністю у всіх колесах без кренів.

    2. Перевірка шасі

    Автомобіль слід почистити і знесолити після зими. Слід приділити особливу увагу днищу автомобіля та колісним аркам, де накопичується найбільша кількість солей. Після миття необхідно перевірити стан антикорозійного покриття днища.

    3. Перевірка акумулятора

    Перед початком сезону рекомендуємо перевірити стан батарей: вони повинні бути заряджені і прочищені.

    4. Перевірка амортизаторів

    Навесні дороги не найкращі. Для безпечної експлуатації автомобіля необхідно перевірити стан амортизаторів.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно робити, щоб уникнути викрадення автомобіля?

    5. Перевірка освітлення

    Відкориговані фари – важливий момент в автомобілі. Слід перевірити кут фар на спеціальному приладі, а також при необхідності замінити лампочки.

    6. Перевірка стану двірників і омивачів фар

    Двірники вітрового скла і омивачі часто неправильно трактуються як одна з найменш важливих частин автомобіля. Наша безпека залежить від якості видимості. Рекомендується замінювати двірники кожні 6 місяців або 30 000 км. пробігу. Функціональні можливості омивачів повинні бути перевірені. Система вприскування завжди повинна бути заповнена відповідною сумішшю води та рекомендованої рідини.

    7. Профілактика системи кондиціонування

    Комфорт в автомобілі багато в чому залежить від системи кондиціонування. Дезінфекція, заміна фільтрів необхідні після зимового періоду.

    8. Перевірка відсіку двигуна

    Антикорозійний захист є важливим моментом, особливо після зимових доріг, посипаних сіллю. Необхідно ретельно оглянути відсік двигуна, перевірити кількість масла, при необхідності додати його.

    9. Перевірка замків

    Перевірка стану дверних замків і при необхідності змазка необхідна після зими.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми