Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

Названа краща марка кросоверів у світі -2015

  • Джерело: segodnya.ua.  → Ключові теги: honda, авто

    Нагороду отримав японський автогігант.

    6890_509264a9b72142ea6f000006.jpg (33.86 Kb)

    Компанія Honda була названа кращим брендом, виробляють кросовери ("2016 Best SUV Brand") за версією News & World Report. Експерти відзначили моделі HR-V, CR-V і Pilot.

    "Позашляховики Honda традиційно займають верхні рядки в рейтингах автомобільних видань. Функціональність і комфорт, в поєднанні з адаптацією для сімейних клієнтів, роблять моделі HR-V, CR-V і Pilot ідеальною пропозицією в сегменті SUV", – прокоментував керуючий редактор US News Best Cars, Джеймі Пейдж Дітон.

    Дана нагорода дозволить зміцнити позиції лінійки кросоверів Honda. Із запуском оновленого CR-V восени 2014 року, а також стартом продажів компактного HR-V і третього покоління Pilot, компанія розраховує збільшити обсяг реалізації моделей SUV.

    "Визнання Honda кращої маркою серед кросоверів підтверджує наші зусилля з розробки та впровадження продуктів, що відповідають потребам широкої аудиторії. Ми прагнемо надавати безпечні, економічні і якісні автомобілі для найдосвідченіших клієнтів", – прокоментував старший віце-президент і генеральний менеджер амерікансокго представництва Honda, Джефф Конрад.
    Методологія складання рейтингів News & World Report будується на аналізі та структуруванні різних автомобільних оглядів в пресі, даних з безпеки і надійності моделей.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 недорогих автомобілів року

    Нагадаємо, що в Україні оновлений CR-V оснащується бензиновим 2,4 – літровим двигуном i-VTEC, сімейства Earth Dreams, потужністю 188 к.с.

    Нові силові агрегати дозволили поліпшити динамічні характеристики моделі в порівнянні з попередником. Максимальна швидкість нової CR-V становить 190 км/год, а показники крутного моменту – 245 Нм при 3900 оборотів в хвилину. Розгін від 0-100 км/год також змінився у бік поліпшення і становить 10 с, що на 6,5% краще, ніж у дорестайлинговій моделі.

    Крім того, істотно покращилася паливна економічність автомобіля. За рахунок безступінчатим коробки передач CVT, яка працює в парі з 2,4 – літровим i-VTEC, витрата палива знижена на 6% і становить 6,5л/100 км при русі по трасі і 7,9 л. в змішаному режимі.
    Нове покоління 8-місцевого кросовера Honda Pilot з'явиться в Україні в 2016 році.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми