Новини Автор: admin Друкувати

Як біткойн завойовує світ

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: біткойн

    Однією з головних новин вересня став новий рекорд біткойна. Що це таке? Найпопулярніша криптовалюта у світі. Її створили ще минулого століття, після чого постійно вдосконалювали. В результаті ми отримали щось справді унікальне.

    4225_images.jpg (9.26 Kb)

    Ще десять років тому "жменю" таких біткойнів можна було придбати за один цент, у 2013 році сам він коштував близько десяти доларів, а на початку нинішнього - майже 1000. Прямо зараз, станом на жовтень 2017 року вартість біткойну становить $4200 і це не межа. Слідкувати за свіжими змінами можна на proinvest.me.

    Для розуміння суті віртуальних грошей слід почати з основ. Отже, цифрова валюта це не реальні гроші в інтернеті, якими розплачуються у банках та які держава пильно охороняє. В біткойні передбачена система захисту самого себе. Є такий собі блокчейн, де зберігаються ланцюжки інформації із повторами кожного попереднього. Туди постійно вводяться нові дані, а отже створюються нові зв'язки і так до нескінченності. Єдине, що всі вони не можуть змінюватись. Операції всередині є незворотними і цим відрізняються від інших традиційних видів валют. На основі спекулятивного біткойну з'явились й інші молоді криптовалюти, які можна розвивати по-іншому.

    Блоки, в котрі розміщують корисну інформацію, шифруються криптокодом та присвоюються одному з користувачів системи. І якщо сервер чи хмарні сховища можна зламати, то тут так не вийде - перевірено безліччю невдалих хакерських атак. Людей на сайті занадто багато, вони розкидані по світу, а тому для припинення роботи відключати потрібно кожного окремо.

    Вся ваша інформація хоч і знаходиться у вільному доступі, проте є анонімною і повністю захищеною. Для внесення попередніх змін потрібно, щоб більшість користувачів (51%) дали свою згоду. Вони не знають, чию долю вирішують, а тому відносяться до кожного коду, як власного.

    Через блокчейн здійснюються усі грошові перекази, надійність яких не підлягає сумніву. Вже зараз біткойнами можна розплачуватись за звичайні речі: похід в магазин, паркінг і так далі. Програми переведення також на хвилі популярності, але над ними ще треба багато працюватии. Нас переконують що це не справжня валюта, але віра людей в біткойн росте з кожним днем. І чим складніше в країні його дістати, тим дорожчим він є. Наприклад, у Зімбабве з їхньою шаленою інфляцією біткойн офіційно коштує 7200 доларів. Загальна ж капіталізація BTC досягла позначки у 40,1 млрд в американській валюті.

    Окремо варто сказати про появу нових біткойнів. Люди спеціально займаються їх видобуванням (майнінгом), яке може принести чимало дивідендів у майбутньому.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми