Новини Автор: admin Друкувати

Переваги і конструктивні особливості мотоблоків ДТЗ

  • Джерело: businessua.com.

    Кожен власник поля хоче бачити в своєму гаражі якісну і витривалу сільгоспмашину. В такому випадку варто купити мотоблок ДТЗ в інтернет-магазині. Кожна модель цього бренду демонструє високу продуктивність і ефективність при обробці різних видів ґрунтів.

    5298_motoblok-dtz-512dne-600x639.png (523.85 Kb)

    Конструкція мотоблоку ДТЗ

    Важливою особливістю компанії ДТЗ є те, що при розробці своєї техніки вона завжди прислухається до побажань користувачів. Результатом тісної співпраці між експертами заводу та покупцями став оновлений модельний ряд мотоблоків, конструкція яких стала ще більш надійною і довговічною.

    Основою мотоблоку ДТЗ є витривалий двигун, здатний працювати під максимальними навантаженнями. Деталі мотору витримують непереривне тертя і можуть прослужити набагато довше, ніж аналоги інших виробників.

    Іншим, не менш важливим агрегатом мотоблоку, є доопрацьована трансмісія, яка зв’язує двигун і ходову частини сільгоспмашини. Механізм не потребує спеціального обслуговування. Користувачеві достатньо регулярно міняти масло, необхідне для захисту деталей коробки передач.

    Кожен мотоблок ДТЗ комплектується фрезами, які проходять багаторівневу заводську обробку. Ножі покриваються сплавом, який захищає їх від корозії. Фрези не потребують додаткового загострення лез і надходять до продажу повністю готовими до використання.

    Основні переваги мотоблоків ДТЗ

    Збалансована конструкція і використання виробником тільки якісних деталей робить мотоблоки цієї марки стійкими перед впливом агресивних факторів. Серед інших переваг моделей цієї марки варто відзначити:

    • гнучкі тягові характеристики і здатність демонструвати високу ефективність в любому робочому режимі;

    • стійкість на пухкому ґрунті, чого вдалося досягти завдяки рівномірно розподіленому навантаженню;

    • високу маневреність завдяки невеликим розмірам і малій вазі техніки;

    • здатність працювати з різними видами навісного обладнання;

    • високу придатність до самостійного ремонту і наявність вільного доступу до механізмів, які потребують обслуговування;

    • порівняно малі об’єми відпрацьованих газів завдяки системі повторної переробки вихлопу.

    Великий вибір бензинових і дизельних мотоблоків ДТЗ дозволяє вибрати необхідну модель кожному власнику земельної ділянки.

    Де купити якісну техніку для дачі?

    Замовити надійні мотоблоки ДТЗ і сільгосптехніку других відомих брендів, а також купити навісне обладнання і двигуни для мотоблоків можна за посиланням: https://motoblok-kentavr.com.ua/. Ціни в компанії найнижчі, а на кожен товар є гарантія.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми